Mentor forløb med VækstHjul gennemgang
for Micro virksomhed

Et fantastisk boost til dig og din virksomhed, hvor vi via vejledning, rådgivning og coaching sessioner kommer godt rundt om din virksomhed, og dens udfordringer.

Du bliver inviteret ind i VækstHjulets online univers, det nyeste og mest moderne indenfor virksomhedsudvikling. Her får du adgang til både screeningsværktøjet og de relevante handlingsmoduler, der handler om de områder der er i en virksomhed i udvikling, lige det du har brug for, til din virksomhed. Der jo allerede udvikler sig, men hvor du godt kan bruge nye input, ny sparring, nye ideer og ikke mindst nye pejlemærker.

Du kommer til at arbejde med de fire hovedtemaer og hver af de fem underliggende områder i hvert tema. Du vil arbejde med temaerne alene – men ingen grund til bekymring – vi har begge adgang til det materiale du arbejder med og jeg følger naturligvis med på sidelinjen.

Et forløb strækker sig over otte uger, hvor vi struktureret arbejder os gennem de fire hovedtemaer. Der skal nok påregnes et par timers arbejde dagligt, men så vil du også have en fuld færdig, gennemarbejdet skræddersyet handlingsplan – eller 20, at gå videre med. Handlingsplaner som du selv har haft indflydelse på, og som du har lyst til at føre ud i livet.

Et mentorforløb med VækstHjulet omfatter fire mentor sessioner og fire coaching sessioner. Det konkrete forløb aftales individuelt. Undervejs i forløbet aftaler vi hvordan vi fordeler timerne i forhold til netop dit behov.

Et forløb vil være koncentreret om hovedtemaerne i VækstHjulet: Forretningskoncept – Kunderelation – Virksomhedsdrift og Organisation
Der er afsat i alt 8 timer til mentor sessioner og 2 timer til coaching sessioner, alt afpasset dine ønsker og behov for sparring.

Et mentor forløb kan se således ud:

Session Form Ca. varighed Uge
Introduktion til forløb og VækstHjul-online. Møde hos dig 1 time Uge 1
Coaching session. Telefon- eller Skype møde. ½ time
Mentor session – Forretningskoncept. Møde hos dig 2 timer Uge 2
Coaching session. Telefon- eller Skype møde. ½ time
Mentor session – Kunderelationer. Møde hos dig 2 timer Uge 4
Coaching session. Telefon- eller Skype møde. 1 time
Mentor session – Virksomhedsdrift. Møde hos dig 2 timer Uge 6
Coaching session. Telefon- eller Skype møde. ½ time
Mentor session – Virksomhedsdrift. Møde hos dig 2 timer Uge 8

 

 

Ring til mig på tlf. 4037 1820

Print Friendly, PDF & Email