Hvem er jeg?

Jeg er et klart kommunikerende voksent menneske, med et positivt menneskesyn der lægger vægt på de holdninger og værdier der kendetegner et udviklende og positivt samarbejde på alle niveauer.

Værdier der handler om, at tro på det bedste, gøre en god indsats og friheden til at prøve, står højt på min værdi liste.

En erfaren samarbejdspartner

Jeg er en erfaren og professionel rådgiver når det handler om forandringsledelse.

Min erhvervsmæssige erfaring kommer fra en række stillinger på top-ledelses niveau inden for så forskellige brancher som: IT, Elektronik, Logistik og Detailhandel hvor jeg bl.a. har gennemført en række større forandringsopgaver.

Et samarbejde med mig er baseret på en klar opgave beskrivelse og en gensidig forventningsafstemning. Det er rådgivning og vejledning der tager udgangspunkt og afsæt i din virksomheds behov og ønsker.

Baggrund
Siden 2009 har jeg under forskellige former arbejdet med:

  • Rådgivning og interim opgaver for små og mellem store virksomheder.
  • Iværksætterrådgivning.
  • Generations- og ejerskifte rådgivning.
  • Bestyrelses- og advisory opgaver.

Erhvervs baggrund

Mange års direktionserfaring fra stillinger som Vice Direktør (COO), Administrerende direktør (CEO), Indkøbs- & Logistikdirektør (COO) og Logistikdirektør. I brancher som Stormagasiner, Forbrugerelektronik, Tele og Transport.

Virksomhedserfaringen dækker både små-, mellemstore virksomheder samt større koncerner.

Flere års erfaring som bestyrelsesmedlem og advisoryboard medlem.

Primære funktionskompetencer inden for Supply Chain Management, Indkøb og forandringsledelse.

Mere end 20 års ledelseserfaring i både ind- og udlandet.

Mit teoretiske fundament stammer fra universitetsophold på Cranfield i England og INSEAD i Frankrig.

Hold dig ikke tilbage.

Ring til mig på 4037 1820

Lad os få en uforpligtende snak om
din drøm.

Print Friendly, PDF & Email